maanantai 17. syyskuuta 2018

Kesän kirppislöydöt


Mennyt kesä oli kirppislöytöjen suhteen sangen antoisa ja onnistuin löytämään useamman uuden vaatekappaleen ilahduttamaan muuten tukalia kesäpäiviäni. Löytöjä tuli tehtyä ehkä jopa liikaakin ja tällä on kääntöpuolensa. Tavoitteenani olisikin saada vaatekaappia karsittua ja ylimääräinen tavara myyntiin ennen vauvan syntymään. Yhden satsin sain jo onneksi vietyä, mutta saa nähdä kuinka käy toisen erän suhteen. Seuraavaksi esittelen kuitenkin muutamia kesän hankintojani.


Tämän ihastuttavan retromekon löysin Iso Roobertinkadun Fidasta. Mekossa parasta on sen leikkaus, joka istuu hyvin vauvamahan kanssa, mutta todennäköisesti myös raskauden jälkeen. Mekon miinuspuoli on, että se on valmistettu polyesterista kuten monet muutkin 60- ja 70-luvun ihanista mekoista. Viileällä säällä tämä ei kuitenkaan minua haittaa. Mekolle hintaa jäi alennuksen jälkeen 16 euroa eli ihan halpa tämä vaatekappale ei ollut. Hyvän istuvuuden takia se oli kuitenkin pakko saada.


Löysin Fidasta myös tämän värikkään vekkihameen, joka tosin on reilua kokoa. Tällä hetkellä se ei haittaa, mutta myöhemmin hametta täytyy varmaankin pienentää. Hameen hinta oli muistaakseni 6 euron luokkaa.




Punaiset pallohousut ovat ehdoton suosikkini ja ne kustansivat alennuksen jälkeen noin 3-4 euroa. Housut mahtuisivat kuminauhavyötärön ansiosta jo nyt jotenkuten päälle, mutta en halua venyttää niitä turhaan. En malta odottaa, kun pääsen yhdistämään housut punaisiin Minna Parikan Wilma- tai Raquel -kenkiin. Housut ovat materiaaliltaan viskoosia ja todella mukavat päällä.


Vaatteiden lisäksi hankin muutamia asusteita. Punaisen viinyylilaukun löysin Kansallismuseon vintage-tapahtumasta. Tämä ei ollut halvimmasta päästä (18 euroa) ja harkitsin sen ostoa varmaankin tunnin. Lopulta kun olin käynyt myyntipisteellä noin 3 kertaa hiplaamassa laukkua, päätin ostaa sen. Koirapussukka maksoi 1,50 euroa Niittykummun Fidassa. Itselleni tästä pussukasta tulee mieleen  Balenciagan syysmalliston laukkujen suloiset koira- ja kissahahmot.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti